Yogaretreat på vackra Österlen

DATUM: 22-25 augusti

Vill du boosta din kropp med ny energi? 
Fyll på ny energi och sätt din intention & riktning inför hösten

Varmt välkommen att anmäla dig till yogaretreat på vackra Österlen med fokus på att skapa och samla energi inför hösten och vintern. Många sätter upp mål, nyårslöften och riktning för sig själva vid nyår vilket vi ofta behöver komma tillbaka till flera gånger på året. Efter sommaren sätter vi en riktning och intention vidare för året.

Under detta retreat djupdyker vi i självreflektion genom Breathwork och Sharing Circles. Du kommer få ta emot både lugn och mjuk yoga med meditation samt mer fysisk och dynamisk yoga med inslag av dans. Yogan anpassas alltid till gruppen och deltagarna.

Maten under reteatet kommer att vara vegetarisk med fokus på den Ayurvediska filosofin vilket vi också kommer att ha en workshop med.

Du kan anlända från 12.00 med möjlighet till lätt mat, en promenad i den vackra naturen eller kanske en middagslur innan vi börjar vid 14.

PLATS: Rosenlunds Gård, Ravlunda

OM OSS

EMILIE THUN FRÅN TRONDHEIM
Emilie Thun är yogainstruktör på Zenit Yoga i Trondheim, Norge. Hon har jobbat flera år som professionell samtidsdansare och undervisar dynamisk vinyasa, slow flow och håller workshops i sin egen konceptklass ”Do a litle dance – make a little yoga!” som kombinerar element från yoga och dansverden. Emilie fokuserar på att finna lätthet och lekfullhet i rörelserna och på hur vi kan använda vår fysiska och mentala styrka till att koppla ihop kropp, andetag och sinne samman till ett organiskt flöde.

Emilie erbjuder behandlngar i massage (klassisk massage, idrottsmassage) och/eller myroflexterapi under retreatet. Läs mer om behandlingarna och om Emilie på www.emiliethun.com

MAGDALENA KUCHCINSKA FRÅN MALMÖ
Magdalena Kuchcinska är verksam i Malmö som Yogalärare, Holistic Life Coach och Karuna Reiki Master enligt Holy Fire II. Idag arbetar Magdalena på Infinite Yoga Malmö med yoga, coaching, healing och vägledning, både i grupp och individuella sessioner. Hennes mjuka och samtidigt konkreta sätt att föra coachande samtal på vägleder dig till nya insikter och ett inre helande. Med yoga, reiki healing, meditationer, andningsterapi, ljudbad och medial vägledning för Magdalena dig till en inre visdom som du bär inom dig. Läs mer om Magdalena på www.yogaheartcoaching.com

Magdalena kommer att erbjuda individuella sessioner på Retreatet á 60 min Reiki Healing (med eller utan medial vägledning) och Holistic Life Coaching. Förboka vid intresse.

EMILIA KRAFT NOBEL FRÅN SKURUP
Emilia Kraft Nobel är Ayurvedisk hälsorådgivare och Yogalärare på Infinite Yoga Malmö samt Lendelundens Roots of Love i Dalby. Emilia håller i Yin yoga samt Yoga Nidra och Storytelling. Hennes dynamiska sagoberättarröst går rakt in i kroppen och skapar en skön och avslappnande känsla. Under retreatet får du ta del av en workshop om Ayurveda med Emilia där vi går igenom filosofi, dosorna, obalanser och hur vi balanserar oss.

Emilia erbjuder Ayurvedisk Hälsokonsultation under Retreatet. Förboka 60 min 1080kr (ord. pris 1200kr) mer info www.ayur.se

I KÖKET
Under retreatet finns Tjärstin Kraft på plats i vårt kök för att med sin långa erfarenhet av matlagning ge oss mat med inspiration från Ayurvedan.

FÖRKUNSKAPER: Inga förkunskaper behövs, retreatet är lämpad för alla och yogan anpassas efter individens behov.

PRIS: 6500kr ⭐️ EARLYBIRD 5800kr om du anmäler dig senast 1/4 2019 (i priset ingår boende i fräscht dubbelrum och vegetarisk kost, frukost, lunch och kvällsmat)

Begränsat antal platser. 12 st.

ANMÄLAN & KONTAKT:
Till Emilia Kraft Nobel
e-mail: info@ayur.se
mobil: 0708 946089