YOGARETREAT MED TEMA KÄNSLOHANTERING & RELATIONER

DATUM: 3-5 MAJ 2019

Välkommen till ett djupgående yogaretreat på tema: relationer! Det här retreatet har stort fokus på känslohantering, förändrings- och skapandeprocesser och expansion och hålls i Infinite Yoga Malmös lyxiga lokaler i Malmö 3-5 maj 2019. Det här retreatet passar både dig som vill komma själv eller tillsammans med din partner, bästa vän eller familjemedlem.

MAGIC MORNING YOGA | YINYOGA | WORKSHOP I KÄNSLOHANTERING | HÖGKÄNSLIGHET | HJÄRTÖPPNANDE CEREMONIER | INTIMITETSÖVNINGAR
MEDITATION | BREATHWORK | REIKI HEALING YOGA | LYXYOGA | EGENTID | OMSORG

Välkommen till en hjärtöppnande helg med fokus på yoga, känslohantering och omsorg. Under denna temahelg fördjupar vi oss i relationer, både med oss själva och med andra. Längtar du också efter mer närvaro, intimitet och samhörighet i ditt liv och i dina relationer? Hur skulle det vara att utforska hela det universum som finns inom dig genom och plocka fram ännu mer av det som är ditt sanna jag? Så att du kan attrahera och skapa ännu mer av det som du verkligen längtar efter i ditt liv?

Det här är en helg för dig som längtar efter mer tillåtande och icke dömande relationer i ditt liv. För dig som längtar efter mer närvaro och intimitet med dig själv och med andra. För dig som är redo att djupdyka in i dig själv. För dig som vet att det finns något mer än att harva i ett ekorrhjul och som är redo att skapa mer av det du längtar efter och vill släppa taget om det du upplever begränsar dig.

Hur skulle det vara att släppa taget om det som håller dig tillbaka från att vara och skapa allt det du vill vara?! Hur skulle det vara att unna dig en helg tillägnad DIG och bara DIG? Hur skulle det vara att låta din kropp få ta emot vila och omsorg som gör nytta för hela din själ? Tänk om det är dags just precis nu!

Här får du vara allt det du är i hela din (hög)känslighet bortom prestation, alla föreställningar om hur du borde vara och idéer om att vara och göra ”rätt ”.


PLATS & OM OSS: Retreatet hålls av Infinite Yoga Malmös Kristin Montagu-Evans (terapeut & yogalärare) & Magdalena Kuchincka (yogalärare, Reikihealer & holistic coach) i våra ljusa och vackra lokaler i hjärtat av Malmö, med närhet till parker och havet.

Begränsat antal platser.

Retreatet går till stor del går ut på djupgående förändringsprocesser i form av delningar och individuell vägledning i grupp av våra terapeuter. För att ha möjlighet att ge varje individ tid i vägledning och i processerna håller vi grupperna små, och vi som deltar har tystnadsplikt, så att vi tryggt kan dela det vi vill och behöver.


FEEDBACK FRÅN DELTAGARE
” En transformerande helg, tack för ALLT ni delat med er av och inspirerat mig till”

” Jag har fått upp ögonen för helt nya perspektiv efter den här helgen och längtar efter att få ge mig ut i “riktiga världen” och använda redskapen”

“Jag är så glad att jag tryckte på knappen “läs mer” när jag såg annonsen på Facebook. Jag kände på mig att det skulle bli en skön helg men hade aldrig kunnat ana att det skulle kännas så här livsomvälvande och att det skulle bli en så djupgående resa. Jag har fått nya perspektiv och är fylld med så mycket ny energi och iver över att fortsätta skapa mitt största liv”


DATUM & TID:
Fre 3 maj 17.00- sön 5 maj 16.30
(Preliminärt upplägg TBA!)

PLATS:
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs Torg 43, Malmö

INVESTERING:
3 500 kr per person

FÖRKUNSKAP:
Ingen tidigare erfarenhet behövs, nybörjare liksom erfarna yogis välkomna. Passar även högkänsliga.

ANMÄLAN:
Reservera din plats via mail: info@infiniteyoga.se.
10% rabatt på ord pris om du har årskort på Infinite Yoga Malmö. Begränsat antal platser!

INGÅR:
Yoga, meditation, föreläsningar och workshops om känslohantering och högkänslighet. Mattor, filtar och bolsters samt te och nyttigt snacks. Tillgång till två omklädningsrum med dusch.

INGÅR EJ:
Mat och logi. Våra vänner på vackra MJs hotell erbjuder 15% rabatt på utvalda rum till Infinites retreatgäster. Du får rabattkod vid anmälan.