Reiki Master Holy Fire II

Reiki Master är en fördjupningskurs inom Reiki, och du behöver ha gått Reiki I, II samt Reiki ART/III innan. Kurser innehåller tändningsförberedelser, tändningar och upplevelser som tar dig till nästa nivå i din andliga, och personliga spirituella utveckling. Du kan välja att gå kursen för din egen utvecklings och självläkningens skull, samt för att få mer kraft i dina reikibehandlingar. Efter genomförd kurs får du dock även möjligheten att undervisa andra i Reiki.

Kursen rensar ut det gamla och förbereder för den nya reikienergin. Och en Helande eld tändningen för att hela och förlåta det som har varit jobbigt i det förflutna. Du får en ny symbol – Holy Fire och placering av denna, som ger mer kraft och effekt till din reiki och dina reikibehandlingar. Samt upplevelser, samtal, teori, praktik och demonstrationer i användningen av den nya symbolen Holy Fire.

Reiki Master enligt Holy Fire II innehåller:

  • Tändningsförberedelse för tändningen av Holy Fire – en utrensning av det gamla och förberedelse för den nya reikienergin
  • Två Master tändningar av Holy Fire – en aktiviering av den nya reikisymbolen som ger mer kraft och effekt till din reiki och reikibehandlingar
  • Helande eld tändning – för att hela och förlåta det som har varit jobbigt i ditt förflutna
  • Flera Reiki upplevelser (djup guidad meditation – en inre resa för helande) enligt Usui Holy Fire II
  • Helande upplevelser att göra på klienter och under reikibehandlingar
  • Hur du genomför upplevelser och tändningar för att bibehålla och stärka din koppling till reikienergin
  • Genomgång av kursupplägg för samtliga kurser inom Reiki Usui Holy Fire II, så att du ska kunna leda kurser
  • Manual med allt du behöver för att kunna undervisa

OM MIG: Jag som utbildar och håller i kurserna heter Magdalena Kuchcinska och är Karuna Reiki Master enligt Usui / Holy Fire II. Jag arbetar heltid som yogalärare, reiki healer, spirituell vägledare och Holistic Life Coach. Jag är verksam i Malmö med mitt företag Yogaheartcoaching och håller i yogaklasser för vuxna och barn, jag erbjuder coaching samtal och reikibehandlingar samt spirituell vägledning.

PRIS: 7100 kr inklusive kursmaterial och diplom för båda tillfällen. Samtliga mina kurser i Reiki följer internationella riktlinjer och vi använder material som har tagits fram av William Lee Rand. Detta material har sin grund i Usui Reiki och är sedan dess utökade med Holy Fire II.

Vegetarisk lunch och fika ingår också.

Du kan inte gå Reiki Master förrän du har gått Reiki I & II samt Reiki ART/III. Bifoga diplom från tidigare kurs vid anmälan alternativt skriv var, när och hos vem du har gått Reiki I och Reiki II hos innan.

DATUM:
Lördag 13 oktober kl. 9-18.30
Söndag 14 oktober kl. 9-18.30

PLATS: Stora Varvsgatan 24 C, Västra hamnen, Malmö

ANMÄLAN: Anmälan gör du till mig på yogaheartcoaching@gmail.com eller på 0704 36 38 84, du kan också skicka mig ett DM. Du reserverar din plats genom att betala för din plats. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor.

Obs. Begränsat antal platser pga lokalen.