Reiki I&II Holy Fire III

Är du nyfiken var Reiki kan ta dig härnäst? Vill du uppgradera och utveckla din healing?

Den 9-11 juni har du möjlighet att gå en fortsättningskurs inom Reiki Usui & Holy Fire III. Du väljer om du vill gå både Reiki III/ART och Master, eller en av dem. Du behöver ha gått Reiki III/ART innan du kan gå Reiki Master. Båda kurserna hålls inom den uppgraderade Reikienergin enligt Holy Fire III.

REIKI ART/III USUI & HOLY FIRE III 

DATUM: 9 juni

Reiki ART/III är en fortsättningskurs inom Reiki, du behöver ha gått Reiki I och Reiki II innan. Reiki ART/III ger dig en fördjupning i din egen självläkning, både fysiskt, mentalt och emotionellt, vilket kan börja redan när du beslutar dig för att gå kursen.

Kursen i Reiki ART/III går igenom avancerade reiki tekniker som inkluderar Usui Master placering, som stärker styrkan i din reiki energi och ökar effektiviteten i de tidigare symbolerna. Vi går igenom teori, praktisk, demonstrationer och för samtal kring användandet av Usui Master symbolen. Efter genomförd kurs kan du gå vidare till kursen Reiki Master Usui & Holy Fire III.

Reiki ART/III enligt Holy Fire III innehåller
– Placering av Usui Master symbolen, vilket både ökar kraften i Reiki II-symbolerna men också kan användas till healing
– Praktik och demonstrationer av Usui Master symbolen
– Reiki rörelsemeditation som stärker sinnet, höjer medvetandet och etablerar din andliga natur i livet på jorden
– Avancerade tekniker som för att använda Reiki till att lösa problem och uppnå samt stärka mål
– Att använda Reiki till att skydda dig själv och andra
– Distanshealing med kristaller i kombination med Reiki
– Att skapa ett Reiki Kristall gitter som skickar reiki till dig själv och andra efter att det har blivit laddat med reikins helande energi
– Upplevelsen Helande i Livets Flod som rensar ut gammal energi som inte gynnar dig längre
– Fortsättning och samtal kring medial utveckling för reikiutövare

REIKI MASTER USUI & HOLY FIRE III 

DATUM: 10-11 juni

Reiki Master är en fördjupningskurs inom Reiki, och du behöver ha gått Reiki I, II samt Reiki ART/III innan. Kurser innehåller tändningsförberedelser, tändningar och upplevelser som tar dig till nästa nivå i din andliga, och personliga spirituella utveckling. Du kan välja att gå kursen för din egen utvecklings och självläkningens skull, samt för att få mer kraft i dina reikibehandlingar.

Efter genomförd kurs får du möjligheten att undervisa andra i Reiki.

Kursen rensar ut det gamla och förbereder för den nya reikienergin. Och en Helande eld tändningen för att hela och förlåta det som har varit jobbigt i det förflutna. Du får en ny symbol – Holy Fire och placering av denna, som ger mer kraft och effekt till din reiki och dina reikibehandlingar. Samt upplevelser, samtal, teori, praktik och demonstrationer i användningen av den nya symbolen Holy Fire.

Reiki Master enligt Holy Fire III innehåller
– Tändningsförberedelse för tändningen av Holy Fire – en utrensning av det gamla och förberedelse för den nya reikienergin
– Två Master tändningar av Holy Fire – en aktiviering av den nya reikisymbolen som ger mer kraft och effekt till din reiki och reikibehandlingar
– Helande eld tändning – för att hela och förlåta det som har varit jobbigt i ditt förflutna
– Flera Reiki upplevelser (djup guidad meditation – en inre resa för helande) enligt Usui Holy Fire III
– Helande upplevelser att göra på klienter och under reikibehandlingar
– Hur du genomför upplevelser och tändningar för att bibehålla och stärka din koppling till reikienergin
– Genomgång av kursupplägg för samtliga kurser inom Reiki Usui Holy Fire II, så att du ska kunna leda kurser
– Manual med allt du behöver för att kunna undervisa

DATUM: Reiki I&II Usui Holy Fire III 19-20 maj (för pris se nedan)

PLATS: Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 i Malmö

OM LÄRAREN: Magdalena Kuchcinska är utbildad yogalärare, Holistic Life Coach & Karuna Reiki Master Usui & Holy Fire III enligt William Lee Rand.

Magdalena är aktiv i Malmö och främst på Infinite Yoga Malmö som yogalärare, och där hon även erbjuder kurser i personlig utveckling, workshops och individuella sessioner inom coaching, reiki healing, andningsterapi och spirituell vägledning. Hennes transformerande resa och livserfarenhet, från Business coach till Spirituell vägledare, är både inspirerande och visar på möjligheter att nå vår egen inre kraft som vi alla bär på – som mycket tack vare Reikienergin har hjälpt henne att hitta tillbaka till.

Detta och mycket mer delar Magdalena med sig under sina kurser, som är en kombination av undervisning, teori, demonstrationer, praktik och samtal i grupp. Alla som deltar får uppleva att både ta emot och att ge Reikibehandlingar. Kurserna bidrar även till din egna personliga och andliga utveckling, till din fysiska, mentala och emotionella läkning samt utvecklar din intuitiva förmåga. Reikin ger dig tekniker, verktyg och metoder för andlig utveckling som du kan utföra hemma efter genomförd kurs.

ANMÄLAN: Anmälan gör du till Magdalena Kuchcinska på yogaheartcoaching@gmail.com eller på 0704 36 38 84. Du bokar din plats genom att betala kursavgiften, med swish eller faktura.

Tveka inte att kontakta Magdalena om du har några frågor.

VARMT VÄLKOMMEN!


DATUM & PRIS ENDAST REIKI III/ART: 9 juni 2019 – 2450 kr

☀️ Boka innan den 1/4 och få EARLY BIRD PRIS : 2100 kr ☀️

Du kan inte gå Reiki ART/III förrän du har gått Reiki I & II, bifoga diplom från tidigare kurs vid anmälan alternativt skriv var, när och hos vem du har gått Reiki I och Reiki II hos innan.

DATUM & PRIS ENDAST REIKI MASTER: 10-11 juni 2019 – 7450 kr

☀️ Boka innan den 1/4 och få EARLY BIRD PRIS : 6900 kr ☀️

Reiki Master är en fördjupningskurs inom Reiki, och du behöver ha gått Reiki I, II samt Reiki ART/III innan du väljer att gå Reiki Master alternativ gå de två kurserna tillsammans.

DATUM & PRIS REIKI III/ART & REIKI MASTER: 9-11 juni 2019 – 8900 kr (ord.pris 9900 kr)

☀️ Boka innan den 1/4 och få EARLY BIRD PRIS : 8400 kr ☀️

Priset är inklusive kursmaterial och diplom för båda tillfällen. Samtliga kurser i Reiki Usui & Holy Fire III följer internationella riktlinjer och vi använder material som har tagits fram av William Lee Rand. Detta material har sin grund i Usui Reiki och är sedan dess utökade med Holy Fire III.

Lätt fika ingår.

Lunch kan du välja att ta med dig eller att ta en kort promenad i det centrala området, där det finns många valmöjligheter runtomkring Gustav Adolfs torg.


MER OM REIKI

Reiki är en Japansk energimedicin som ger dig verktyg till att ge dig själv och andra djup avslappning, stressreducering och lägger grund för kroppens förmåga till självläkning. Kurserna bidrar även till din egna personliga och andliga utveckling, till din fysiska, mentala och emotionella läkning samt utvecklar din intuitiva förmåga. Reikin ger dig tekniker, verktyg och metoder för andlig utveckling som du kan utföra hemma efter genomförd kurs.

Kursen är en kombination av undervisning, teori, demonstrationer, praktik och samtal i grupp. Alla som deltar får uppleva att både ta emot och att ge Reikibehandlingar.

Reiki är godkänt som friskvård av Skatteverket, vilket innebär att du kan få både Reiki behandlingar och Reiki kurser genom din arbetsgivare.

Reiki är även godkänt av WHO och praktiseras på över 70 sjukhus i USA, samt i England och Tyskland.