Reiki Master Usui HOLY FIRE® III

Den 19-21 mars 2021 har du möjlighet att gå en fortsättningskurs inom Reiki Usui Holy Fire® III. Reiki Master är fortsättningskursen inom Reiki Usui Holy Fire III. Kursen hålls inom den uppgraderade Reikienergin enligt Holy Fire® III och är på tre dagar.

En kurs för dig som vill fördjupa dina kunskaper i Reiki, förstärka den Reiki du kanaliserar, få egen läkning och öppna upp för möjligheten att undervisa i Reiki.

För att gå kursen behöver du ha gått kurs i Reiki I och Reiki II innan. Denna kurs innehåller både Reiki ART (III) och Reiki Master enligt Usui/Holy Fire® III. Vi varvar teori med praktik. Efter kursen har du möjlighet att undervisa i Reiki I, Reiki II och Reiki ART/Master. Kursen ger dig mycket egen läkning och vägledning samt förstärker din Reiki. 

REIKI MASTER USUI & HOLY FIRE ® III 

DATUM: 19-21 mars 2021

Reiki Master är andra kursen och steget inom Reiki Usui Holy Fire III. Det är en fördjupningskurs inom Reiki, och du behöver ha gått Reiki I och II dessförinnan.

Kursen innehåller tändningsförberedelser, tändningar och upplevelser som tar dig till nästa nivå i din andliga, och personliga spirituella utveckling. Du kan välja att gå kursen för din egen utvecklings och självläkningens skull, samt för att få mer kraft i dina reikibehandlingar.

Efter genomförd kurs får du möjligheten att undervisa andra i Reiki.

Kursen rensar ut det gamla och förbereder för den nya reikienergin. Och en Helande eld tändningen för att hela och förlåta det som har varit jobbigt i det förflutna. Du får en ny symbol – Holy Fire och placering av denna, som ger mer kraft och effekt till din reiki och dina reikibehandlingar. Samt upplevelser, samtal, teori, praktik och demonstrationer i användningen av den nya symbolen Holy Fire.

KURSEN innehåller

 • Reiki – rörelsemeditation
 • Programmera kristaller med Reiki och skicka Reiki på distans
 • Använda Reiki kristallgitter som kontinuerligt sänder Reiki
 • Upplevelsen Holy Fire helande
 • Helande i livets flod (empowered)
 • Usuis mastersymbol; betydelse och användning
 • Holy Fire®-symbolen; betydelse och användning
 • Holy Fire® III Reikimaster – Tändningar (initieringar)
 • Att utföra Tändningar och Placeringar (initieringar)
 • Flera Reiki upplevelser (djup guidad meditation – en inre resa för helande) enligt Usui Holy Fire III
 • Helande upplevelser att göra på klienter och under reikibehandlingar
 • Vägledda meditationsövningar med Reiki
 • Tolv himlar, ande, kropp och själ
 • Autentiska och kulturella jaget
 • Frigöra andliga bindningar
 • En Reikimasters andliga inriktning
 • Hur du undervisar – kursupplägg
 • Diskussioner och fördjupningar efter behov
 • Diplom
 • Kursmanual med allt du behöver för att kunna undervisa
 • Lärarsupport efter behov
 • Medlemskap i slutet Reiki nätverk på FB

INVESTERING: 8700 kr

PLATS: Ayurvediskt Center i Malmö, Skeppsbron 5. Mindre än 5 min promenad från centralstationen.

OM LÄRAREN: Magdalena Kuchcinska är utbildad yogalärare, Holistic Life Coach & Karuna Reiki Master Usui & Holy Fire III enligt William Lee Rand.

Magdalena är aktiv i Malmö med kurser i personlig utveckling, workshops och individuella sessioner inom coaching, reiki healing, andningsterapi och spirituell vägledning. Hennes transformerande resa och livserfarenhet, från Business coach till Spirituell vägledare, är både inspirerande och visar på möjligheter att nå vår egen inre kraft som vi alla bär på – som mycket tack vare Reikienergin har hjälpt henne att hitta tillbaka till.

Detta och mycket mer delar Magdalena med sig under sina kurser, som är en kombination av undervisning, teori, demonstrationer, praktik och samtal i grupp. Alla som deltar får uppleva att både ta emot och att ge Reikibehandlingar. Kurserna bidrar även till din egna personliga och andliga utveckling, till din fysiska, mentala och emotionella läkning samt utvecklar din intuitiva förmåga. Reikin ger dig tekniker, verktyg och metoder för andlig utveckling som du kan utföra hemma efter genomförd kurs.

ANMÄLAN: Anmälan gör du till Magdalena Kuchcinska på yogaheartcoaching@gmail.com. Du bokar din plats genom att betala kursavgiften, med swish eller faktura.

Tveka inte att kontakta Magdalena om du har några frågor.

INVESTERING – 8700 KR.

Priset är inklusive kursmaterial och diplom för båda tillfällen. Samtliga kurser i Reiki Usui & Holy Fire III följer internationella riktlinjer och vi använder material som har tagits fram av William Lee Rand. Detta material har sin grund i Usui Reiki och är sedan dess utökade med Holy Fire III.

Lätt fika (frukt, nötter, dadlar, choklad och smoothie) ingår.

Lunch kan du välja att ta med dig eller att ta en kort promenad i det centrala området, där det finns många valmöjligheter runtomkring och i centralstationen.

—————————————————————————————————————————–

MER OM REIKI

Reiki är en Japansk energimedicin som ger dig verktyg till att ge dig själv och andra djup avslappning, stressreducering och lägger grund för kroppens förmåga till självläkning. Kurserna bidrar även till din egna personliga och andliga utveckling, till din fysiska, mentala och emotionella läkning samt utvecklar din intuitiva förmåga. Reikin ger dig tekniker, verktyg och metoder för andlig utveckling som du kan utföra hemma efter genomförd kurs.

Kursen är en kombination av undervisning, teori, demonstrationer, praktik och samtal i grupp. Alla som deltar får uppleva att både ta emot och att ge Reikibehandlingar.

Reiki är godkänt som friskvård av Skatteverket, vilket innebär att du kan få både Reiki behandlingar och Reiki kurser genom din arbetsgivare.

Reiki är också godkänt av WHO.

Reiki praktiseras på mer än 800 sjukhus i USA, samt inom traditionell sjukvård i Japan, Norge, Tyskland mfl. På vissa universitet och högskolor ingår Reiki i utbildningar inom traditionell vård.

OM HOLY FIRE®III

Utifrån Usui’s ursprungliga Reikilära har William Lee Rand vidareutvecklat kurserna och uppgraderat energin. Förr överfördes förmågan att förmedla Reiki fysiskt via en Reiki Master till eleverna (initiering). Numera kommer förmågan direkt från urkällan till Reiki, utan fysisk kontakt mellan lärare och elev (placering). Holy Fire energin anses därför vara en renare, mer kraftfull och mer effektiv healingmetod/energi.