Reiki ART/III Holy Fire II

Reiki ART/III är en fortsättningskurs inom Reiki, du behöver ha gått Reiki I och Reiki II innan. Reiki ART/III ger dig en fördjupning i din egen självläkning, både fysiskt, mentalt och emotionellt, vilket kan börja redan när du beslutar dig för att gå kursen.

Kursen i Reiki ART/III går igenom avancerade reiki tekniker som inkluderar Usui Master placering, som stärker styrkan i din reiki energi och ökar effektiviteten i de tidigare symbolerna. Vi går igenom teori, praktisk, demonstrationer och för samtal kring användandet av Usui Master symbolen. Efter genomförd kurs kan du gå vidare till kursen Reiki Master Usui Holy Fire II.

Reiki ART/III Holy Fire II innehåller:
– Placering av Usui Master symbolen, vilket både ökar kraften i Reiki II-symbolerna men också kan användas till healing
– Praktik och demonstrationer av Usui Master symbolen
– Reiki rörelsemeditation som stärker sinnet, höjer medvetandet och etablerar din andliga natur i livet på jorden
– Avancerade tekniker som för att använda Reiki till att lösa problem och uppnå samt stärka mål
– Att använda Reiki till att skydda dig själv och andra
– Distanshealing med kristaller i kombination med Reiki
– Att skapa ett Reiki Kristall gitter som skickar reiki till dig själv och andra efter att det har blivit laddat med reikins helande energi
– Aurarening med Reiki energin, för att avlägsna negativ psykisk energi från dig själv och andra
– Upplevelsen Helande i Livets Flod som rensar ut gammal energi som inte gynnar dig längre
– Fortsättning och samtal kring medial utveckling för reikiutövare

OM MIG: Jag som utbildar och håller i kurserna heter Magdalena Kuchcinska och är Karuna Reiki Master enligt Usui / Holy Fire II. Jag arbetar heltid som yogalärare, reiki healer, spirituell vägledare och Holistic Life Coach. Jag är verksam i Malmö med mitt företag Yogaheartcoaching och håller i yogaklasser för vuxna och barn, jag erbjuder coaching samtal och reikibehandlingar samt spirituell vägledning.

PRIS: 3400 kr inklusive kursmaterial och diplom för båda tillfällen. Samtliga mina kurser i Reiki följer internationella riktlinjer och vi använder material som har tagits fram av William Lee Rand. Detta material har sin grund i Usui Reiki och är sedan dess utökade med Holy Fire II.

Vegetarisk lunch och fika ingår också.

Du kan inte gå Reiki ART/III förrän du har gått Reiki I & II, bifoga diplom från tidigare kurs vid anmälan alternativt skriv var, när och hos vem du har gått Reiki I och Reiki II hos innan.

DATUM:
Lördag 27 oktober kl. 9-18.30
Söndag 28 oktober kl. 9-18.30

PLATS: Stora Varvsgatan 24 C, Västra hamnen, Malmö

ANMÄLAN: Anmälan gör du till mig på yogaheartcoaching@gmail.com eller på 0704 36 38 84, du kan också skicka mig ett DM. Du reserverar din plats genom att betala för din plats. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor.

Obs. Begränsat antal platser pga lokalen.