Hjärtlig Barn & Vuxenyoga

Under tre tillfällen i vår träffas vi tillsammans med våra barn för en workshop som för er närmare det lekfulla i yoga. Varje tillfälle har ett eget tema (se nedan). Ni kan välja att gå alla eller välj enstaka. Vi ses i små grupper, så vid varje tillfälle finns plats för 14 personer (7 små, 7 stora).

Magdalena Kuchcinska, dipl. Barnyogaledare, leder oss in i yogans värld. Yoga stärker barns självkänsla och självförtroende. Vi lär oss att slappna av och bli medvetna om andetaget. Att yoga tillsammans stärker både kropp och själ, samtidigt som vi har roligt.

Magdalena är mamma till två små barn och vet både hur kul och hur utmanande det kan vara att yoga tillsammans med barn. Med övning, lekfullhet och mycket kärlek har Magdalena utvecklat en sekvens som hon gör med sina barn. Ni får under hennes guidning göra denna serie ställningar som ni sedan får med er hem för att kunna fortsätta göra ihop, när hjärtat längtar efter rörelse och närvaro.

Till denna workshop kommer du (pappa, mamma, farmor, farfar, mormor, morfar, moster, eller den roliga tjejen i trappen bredvid) med ditt barn.

Tänkt ålder på barn: 4—10 år

————————————————————————————————————————————————————————

Lördag 2 mars

Introduktion och nybörjarsekvens. Vi testar på olika rörelser, mantran, andning och en yogasekvens som ni kan fortsätta att göra tillsammans och även utveckla i er egen takt.

Lördag 6 april

Partner-yoga. Vi testar på roliga parövningar som ni kan göra ihop med er egen yogasekvens eller som en rolig lek vid en stund över där hemma.

Lördag 18 maj

Yogasagor. Vi lär oss skapa yogasagor med både andning, mantra, rörelser och yogaposer. När ni kan bygga era egna yogasagor är det bara fantasin som sätter gränser för er yogastund tillsammans.

————————————————————————————————————————————————————————

TID: kl 14—15.15

PLATS: Ashtanga Yoga Shala på Gråbrödergatan 8b

PRIS: 225:-/par (vuxen+barn)

FRÅGOR & BOKA DIN PLATS PÅ: booking@ashtangashala.se

Det går att swisha eller sätta in på bg också, maila då ovan örst så det finns plats. Mottagen inbetalning innebär garanterad plats.

————————————————————————————————————————————————————————